Hami mléka – jedinečný recept na spokojené bříško.

„Když se moje děťátko cítí dobře, jeho radost a spokojenost se odráží na celkové pohodě rodiny. Je úžasné sledovat, jak se spokojenost mého děťátka projevuje navenek prostřednictvím úsměvů, dětského smíchu a hravosti.“

Spokojené bříško je zásadní pro celkovou pohodu děťátka. Celková pohoda a zdravé zažívání jsou spojené nádoby. Jedno výrazně ovlivňuje druhé. A co si konkrétně představit pod zdravým zažíváním?
✓ nic vás netrápí
✓ vše funguje tak, jak má
✓ převládá pocit spokojenosti, který vesele a s radostí přenášíme na naše okolí

Nejvíce zdravé zažívání ovlivňuje výživa. A víme, že existují potraviny, které prošly procesem fermentace a ten má pozitivní vliv na zdravé zažívání. Typickým zástupcem fermentovaných potravin je např. jogurt, kefír, sýry, kyselé (kvašené) zelí, víno a mnohé další.

Děti v raném věku většinu z těchto věcí nemohou, protože 100% jejich stravy do 6 měsíců tvoří mléko a pak i nadále zůstává významnou součástí jídelníčku.

Revoluce v kojeneckých mlécích

Tradiční proces fermentace potravin, který přispívá ke zdravému zažívání, a více než 20leté zkušenosti s péčí o malá bříška, inspirovaly Hami natolik, že přichází jako první s fermentovaným kojeneckým mlékem.

A to ještě není všechno! Vyslyšeli jsme názor vás, maminek, a připravili jsme zbrusu nové praktické balení Hami mléka 6+, které má nyní 800 gramů!

JEŠTĚ BYCHOM VÁM CHTĚLI ŘÍCT

Prožijte to s Hami.

Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře. Způsob použití a další info na obalech a webových stránkách www.klub-maminek.cz. Potravina pro zvláštní výživu.

Fermentace

Co je to vlastně fermentace?

Z prospěšnosti potravin vyrobených působením fermentace těžíme tisíce let. Tento proces se využívá v potravinářství po staletí. Ale proč vlastně?

Po staletí lidé fermentovali své jídlo. Dělali to nejen pro to, aby ho mohli déle uchovávat, ale také aby bylo snáze stravitelné. Už tehdy věděli, že potraviny, které prošly procesem fermentace, přispívají ke zdravému zažívání. Z tohoto důvodu se fermentované potraviny staly součástí našeho jídelníčku.

Téměř všichni je pravidelně konzumujeme, aniž si u některých uvědomujeme, že jde právě o fermentované potraviny. Jsou to například jogurt, kefír, sýry, tvaroh, kysané zelí nebo ostatní kysaná zelenina.

Fermentované potraviny

Proč by se fermentované potraviny měly zařadit do našeho jídelníčku?

obsahují vitaminy, enzymy a prospěšné bakterie,
prošly procesem fermentace, který zlepšuje jejich stravitelnost
a uchovává potraviny déle čerstvé.

fermentace potravin se spoléháme na to, co je známé po staletí, a založené na přírodním procesu, s pozitivním dopadem na naše zažívání.

Zdravé zažívání znamená optimální vstřebávání živin z potravy, vše funguje tak jak má a my se cítíme vyrovnaní  a v celkové psychické pohodě.